Ted Jansen Watersportcursussen

Examencursus KUSTNAVIGATIE door Ted Jansen 

inmiddels geheel VOLGEBOEKT

7 AVONDEN (van 19.00 tot 23.00 uur)

25/10 - 01/11 - 08/11 - 15/11 - 22/11 -29/11 - 06/12/ 2011 

examen te Rotterdam op 10 december 2011

 

Deze cursus is bedoeld voor degene die  examen willen doen voor het door het Watersportverbond (voorheen KNWV) afgegeven certificaat TKN.
Tegen overlegging van  het certificaat TKN kunt u sedert vorig jaar het ICC Coastal Waters (Internationale Vaarbewijs) verkrijgen. zie: www.anwb.nl
Ook heeft u met het TKN-certificaat gelijktijdig uw Vaarbewijs 2 behaald. 

Het percentage geslaagden (al jaren 100%) staat borg voor de kwaliteit van deze cursus. Meer reclame is niet nodig. De docent maakte jaren deel uit van de examencommissie en is zelf een actief watersporter op ruime wateren en open zee. 

De cursusinhoud sluit naadloos aan bij de Exameneisen welke u kunt vinden op de site van het Watersportverbond (www.watersportverbond.nl)

In de cursusprijs zijn alle leermiddelen inbegrepen. (incl. studieboek 'Kustnavigatie' of 'Leidraad Kajuitzeilen', syllabus, twee originele zeekaarten en de originele oefen CD-rom)   
Wel moet u tijdens de cursus en het examen de beschikking hebben over een passer, plotter/koerslineaal, potlood HB en vlakgum. Deze attributen zijn nodig voor het kaartpassen en uitwerken van navigatievraagstukken.

Op de cursusavonden is de koffie/thee/frisdrank gratis.

Plaats van de cursus: Eemnes (nabij Hilversum / Amersfoort), gratis parkeren.

Kosten: 300 euro incl. studiemateriaal en consumpties (excl. examenkosten) 

Datum cursusavonden 2011: di 25/10 EN VOLGENDE 6 DINSDAGAVONDEN
Tijden: 19.00 - 23.00 uur

(INMIDDELS GEHEEL VOLGEBOEKT) 

Aantal cursisten: max. 10 (voor ieder een eigen grote werktafel)

Datum examen: zaterdag 10 DECEMBER 2011

Plaats examen: ROTTERDAM (locatie wordt nader bekend gemaakt door het Watersportverbond)  AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK                                    Terug / Homepage